OHO! Remontti käynnissä ja sivut toimivat miten toimivat. Jos kaipaat jotakuta hevosta tai jokin muu mättää, heittele mailia sorsselis@gmail.com.

Willkommen in Abgelegenheit!

Abgelegenheit on vuodesta 2014 asti porskuttanut suurtalli, joka tarjoaa aivan varmasti jokaiselle hevosharrastajalle jotakin. Tallimme on aikojen saatossa hyppinyt hevostyypeistä, ratsastuslajeista ja tavoitteista toisiin, mutta nyt tiedämme, mitä haluamme: tallimme on ylpeä sekametelisoppa, joka ei ota asioita liian vakavasti. Se pitää monisatapäisen hevoslauman kanssa puuhastelun mielenkiintoisena, kun sillä ei ole niin merkitystä, pääseekö puoliverinen sinne mestaruusluokkiin asti tai oppiiko shetlanninponi vähän turhankin taitavaksi houdiniksi - parhaiten tallinpidosta selviää toteamalla, että tämä on vain elämää, eikä elämä ole koskaan täydellistä.

Rennon asenteen huomaa jo tallin johdon tavatessaan, rennon ruotsalainen Johanna ja italialainen, suurpiirteiseen tekemiseen tottunut Miguel muodostavat omituisen parivaljakon. Heidän tekemisiään on hankala pitää naamaa peruslukemilla ja nutturaa tiukalla, parivaljakon häsläämistä katsellessa on vaikeaa uskoa, että he johtavat ja omistavat yhden maailman suurimmista hevosalan yrityksistä. He toivottavat vieraat mielellään tervetulleeksi tilalleen, ja unohtavat usein työnteon jäädessään suustaan kiinni heinäntoimittajan, jonkun työntekijöistä tai vaikkapa ohikulkumatkalla olevan naapurin kanssa. Meillä opit, kuinka hevosalallakin asiat voi ottaa rennosti ja silti menestyä, käy siis peremmälle.

Terveisin Johanna Renblom sekä Miguel Caivano


(aka miivi VRL-13320)

TESTI Kuukauden orivalinnat


  • ori - 0 polvea - koulupainotus

  • tamma - 1 polvi - yleispainotus

  • ori - pitkä suku - koulupainotus

  • pitkä suku - koulupainotus

  • + Viimeisimmät päivitykset