Avskild Stuteri
alku esittely ponit kasvatus yhteys

VH14-027-0190

virtuaalihevonen

» newforestinponi
» ori
» 135cm
» ruunikko

» syntynyt 16.07.2014 (8v)
» kasvattaja Fame
» omistaja VRL-13320

» ko. heB re. 100cm
» estepainotus

» ei meriittejä

Ominaisuuspisteet

ERJ 1884.9p (vt 5) KRJ 1279.28p (vt 3)
KERJ 814.55p (vt 2) VVJ 1072.44p (vt 3)

Näyttelymenestys

00.00.0000 kutsu titteli

Famex Matrix


© Suomen Hippos / Pirje Fager-Pintilä

Matrix on kovapäinen poniori. Se menee kovaa ja hyppää hyvin, mutta ei sovellu kaikille ratsastajille. Oriin eivät pidätteet välttämättä tehoa heti, ja se vaatii vahvan ratsastajan. Koulukentille Matrixin kärsiväälisyys ei riitä, mutta esteradat onnistuvat hyvinä päivinä mainiosti. Orin suurimpia ongelmia ovatkin kova vauhti ja kovapäisyys, sitä ei juuti kiinnosta noudattaa apuja.

Suku

i. Painswick Théo
NFL-II
ii. Poniniemen Typhon
iii. Foxbridge Stanley
iie. Littlewick Josephine
ie. Riihen Ask the Sky
iei. Skymaster
iee. Annabella
e. Fame's Melissa
ERJ-II
ei. Poniniemen Arnthor
eii. Löwers Arthruit
eie. Leegtehof's Aldegonda
Ch KTK-II
ee. Celdery's Melanie
KTK-II NFL-II YLA2 ERL-II ERJ-II
eei. VIR MVA Ch Tallilah's Looser
NFL-II ERL-II
eee. VIR MVA Ch Miff
KTK-III NFL-II YLA2 ERJ-I

05.06.2016 nf-o Watcher on the Wall Brii (e. Rionna of Yeneva)

Päiväkirja

29.05.2016 estevalmennus (kirjoittanut Sussu VRL-12636)
Seuraava valmennettavani oli Miivin kovapäiseksi kuvailema newforestinponiori Matrix. Orin vauhdikkuuden huomioon ottaen olin asetellut kentälle radan, joka sisälsi paljon hieman vaikeampia teitä, jotka pakottaisivat orin keskittymään tehtäviin. Alkuverryttelyksi käskin Miivin hakea rennon ja rauhallisen tempon kaikissa askellajeissa sileällä ja ponia tuntui kiukuttavan, kun se ei heti päässyt hyppäämään. Kun alkuverryttely oli suoritettu, ratsukko sai aloittaa hyppäämisen kolmen esteen sarjalla. Jokaiseen väliin mahtui vain yksi laukka-askel, joka tuntui olevan Matrixin mielestä aivan liikaa, koska poni yritti hypätä sarjan jumppasarjana. Muutaman yrityksen jälkeen jarrut alkoivat edes hieman toimia ja ratsukko pääsi sarjan oikeaoppisesti. Välikäyntien jälkeen neuvoin Miiville radan, jota he seuraavaksi hyppäisivät. Rata sisälsi haastavia käännöksiä, jotka aluksi tuottivat ratsukolle ongelmia Matrixin melko suureksi kasvaneen vauhdin takia. Pidätteisiin poni reagoi kiihdyttämällä, joten jouduin hetkeksi pyytämään Miiviä laukkaamaan keskiympyrää, jotta Matrix rauhoittuisi. Kun laukka saatiin taas kuntoon, sai ratsukko suoritettua radan paljon paremmin. Ratsukko joutui hyppäämään radan vielä kertaalleen ja se kannatti, sillä viimeisellä yrityksellä rata oli ehdottomasti parhain. Viimeisen esteen jälkeen annoin Miiville heti luvan aloittaa loppuverryttelyn ja kehumaan ponia paljon.

Huomaathan, että kyseessä on virtuaalitalli. Sivuilla esitetyt tiedot ovat täysin fiktiivisiä, eikä niillä ole todellisuuspohjaa. Kuvissa esiintyvät hevoset eivät liity sivuilla esitettyihin tietoihin millään tavalla. miivi VRL-13320
sorsselis@gmail.com
Keskusta
Line-ID miivi

Ulkoasu © M Layouts.   Tausta © Subtle Patterns.   Muu © Avskild Stuteri.    All rights reserved.