Dashner Stables

Tervetuloa Dashneriin.

Dashner Stables on kaikenrotuisiin tuontihevosiin ja uusien puoliverilinjojen luomiseen keskittynyt talli. Me myymme maahantuotuja hevosia kaikista roduista kuvineen sekä kilpailemme omilla puoliverisillämme. Emme osta talliimme ulkopuolisia hevosia, ja panostamme tuontisukuisiin hevosiin. Pääasiallinen toimintamme onkin uusien hevosten tuominen sekä niillä kilpaileminen hevosvälityksen ohella. Kasvatteja meillä syntyy joskus ja jouluna, ja kaikki kasvattimme ovat puhtaasti meidän kasvattamiamme hevosia, niiden suvuista ei löydy lainkaan ulkopuolisten omistajien hevosia.

Tilamme Oxfordshiren maaseudulla, Iso-Britanniassa, on hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Meille ajaa Oxfordin yliopistokaupungin keskustasta vain parikymmentä minuuttia, ja Heathrow'n lentokentältä sekä Lontoon keskustasta pääsee meille julkisilla reilu tunnissa. vain 20 minuuttia. Tallimme on jaettu kahteen osaan, jotka eivät jaa keskenään muuta kuin kentän. Toisessa, pienemmässä osassa asuvat välityshevosemme, jotka tyypillisesti viettävät tilallamme enimmillään muutaman kuukauden. Näille hevosille on erillinen 20 karsinan tallirakennus, sekä tarhat, joissa hevoset tarhaavat yksin. Suuremmassa osassa, jossa majoitamme omat hevosemme, on paikkoja yli 100 hevoselle suurten pihattojen ansiosta.

Kukamitähäh.

Dashner on perustettu 27.7.2017 luomaan uusia puoliverilinjoja virtuaalimaailmaan. Tallin omistaja miivi VRL-13320 oli pitkään pähkäillyt, mitä tekisi tuontipuoliveristensä kanssa sekä orastavan, tuonteja myyvän tallin kanssa. Näiden idoiden yhdistäisestä sai alkunsa Dashner Stables.

Tarkoituksenamme ei ole luoda superlaatispalkittuja huippuhevosia, vaan laajentaa virtuaalimaailman puoliverikantaa. Suurimmalla osalla hevosistamme on kilpailtu, mutta ei ole mitenkään erikoista löytää meiltä myös täysin kilpailematon hevonen. Pyrimme kuitenkin kilpailemaan vähintään 20 sijoitusta hevosen painotuslajissa. Kaikki hevosemme ovat tarjolla ulkopuoliseen jalostukseen, jonka lisäksi jätämme jokaisesta hevosesta vähintään yhden varsan omaan talliimme linjan säilyttämiseksi.