Avskild Stuteri
alku esittely ponit kasvatus yhteys

Upeita, kiiltäviä täysiverisiä?

Ei vaan kaikenkarvaisia poneja keskellä Skånea. Kun nuoret serkukset perivät maatikan keskeltä Skånen maaseutua, saattaa se ola kauniin tarinan alku. Aina näin ei kuitenkaan ole. Ei ainakaan, jos toinen serkuksista on ruotsalaisvihainen suomalaisnainen Johanna ja toinen juuri lupaavan kilparatsastajanuransa loukkaantumiseen päättänyt parikymppinen ruotsalaismies Kristian, joka yrittää saada opiskeltua ja leikkii, ettei elä rikkaan isänsä rahoilla.

Kun perintöriidat on riidelty ja sovittu, saattaa tapahtua kummia. Yhteissopimuksella yksityistalliksi, jossa on pari omaa siitostammaa pihatossa, suunnitellusta tallista saattaa tulla sinä aikana, kun Kristian on Lontoossa isänsä luona, jotain ihan muuta. Sinne saattaa esimerkiksi ilmestyä parikymmentä brittiponia ja kaksi pihattoa lisää. Samalla kaikki talliin juuri valmistuneet, suuret ja tilvat karsinat saattavat hävitä ja muuttua hoitopilttuiksi. Mutta hei, jäi sinne karsina sairastapauksille ja Krisun hullulle puokkiorille!

Huomaathan, että kyseessä on virtuaalitalli. Sivuilla esitetyt tiedot ovat täysin fiktiivisiä, eikä niillä ole todellisuuspohjaa. Kuvissa esiintyvät hevoset eivät liity sivuilla esitettyihin tietoihin millään tavalla. miivi VRL-13320
sorsselis@gmail.com
Keskusta
Line-ID miivi

Ulkoasu © M Layouts.   Tausta © Subtle Patterns.   Muu © Avskild Stuteri.    All rights reserved.