Avskild Stuteri
alku esittely ponit kasvatus yhteys

Kasvatus

Kasvatustoimintamme ei ole kovin suurta, mutta sitäkin suomalaisempaa. Eikö se ole ihan suomalainen tapa tunkea ori tammojen kanssa samalla laitumelle ja katsoa, ketkä tammoista tiinehtyvät?

Tälläistä kasvatustoimintamme olisi ilman Kristianin ruotsalaisuutta. Miehen millintarkan suunnittelun ansiosta kaikki toimii kuin unelma - kaikki astutukset sovitaan aikatauluissa eikä unohdeta kiimakontrolleja kuin ultriakaan. Kasvatustoimintamme rullaa siis ihan hyvin ruotsalaisen tarkkuuden ansiosta, eikä edes perisuomalainen maalaisnainen onnistu asiaa estämään.

Sen lisäksi, että tehtailemme varsoja maailmalle omasta ilostamme, teemme sitä myös tilauksesta, eli laita rohkeasti mailia tulemaan. Ponimme rekisteröidään VRL:n ratsastajainliittoon, kasvattajaksi XXXX0000, kasvattajaliitteeksi Avskild ja syntymämaaksi Ruotsi.

Kasvatit

Huomaathan, että kyseessä on virtuaalitalli. Sivuilla esitetyt tiedot ovat täysin fiktiivisiä, eikä niillä ole todellisuuspohjaa. Kuvissa esiintyvät hevoset eivät liity sivuilla esitettyihin tietoihin millään tavalla. miivi VRL-13320
sorsselis@gmail.com
Keskusta
Line-ID miivi

Ulkoasu © M Layouts.   Tausta © Subtle Patterns.   Muu © Avskild Stuteri.    All rights reserved.