Tritium Sporthorses

etusivu || tilukset || hevoset || kasvatus

Kasvatus

Kasvatamme huipputason GP-puoliverisiä kouluradoille. Kaikki kasvattimme syntyvät pitkän harkinnan ja huolellisen suunnittelun tuloksena, turhia tai kakkoslaadun varsoja ei tallillamme synny. Jokaisella varsallamme on täydet valmiudet kilpailla GP-tasolla, aina maailman huipulla saakka. Jos etsit itsellesi selväpäistä ratsua GP-radoille, ovat meidän kasvattimme varma valinta.

Suuri osa varsoistamme rekisteröidään KWPN-kantakirjaan. Hollanninpuoliverinen on yksi menestyneimmistä puoliverikantakirjoista, eivätkä meidän kasvattimme kalpene kantakirjan muihin edustajiin vertaillessa, päin vastoin, ne suorastaan säkenöivät keskellä hollanninpuoliveristen suurta massaa. Satunnaisesti kasvatteja syntyy myös muiden kantakirjojen, kuten FWB:n ja SWB:n alle.

Myymme mielellämme kasvatteja tallimme ulkopuolelle. Ne tulee rekisteröidä virtuaaliseen ratsastajainliittoon. Kasvattajaksi merkitään TRIT7269 ja kasvattajanimeksi Trium. Myös vanhempien rekisteritunnukset tulee mainita rekisterihakemuksessa. Emme vaadi hevosiltamme kummoista tulevaisuutta, mutta niiden tulevaisuutta koskevat lupaukset tulee pitää. Hevosen saa myydä vapaasti eteenpäin, mutta kasvattajalla tulee olla hevosen toimivat sivut tiedossa. Tilanteen niin vaatiessa kasvattajalla on oikeus ottaa kasvatti takaisin, tiedusteltuaan sen tilannetta ensin hevosenomistajalta.

Vaikka emme mitään kasvateiltamme vaadikaan, autamme mielellämme kasvatinomistajia, jotka asettavat tavoitteita kasvaattiemme elämään. Kannustamme käyttämään kasvattejamme KV- ja KRJ-laatuarvosteluissa - KV-palkituille hevosille kasvattaja sitoutuu kirjoittamaan vähintään 100-sanaisen tekstin, mikä kasvatin omistaja niin pyytää, sekä KRJ-laatuarvosteluihin (muuten, myös jälkeläisten puolesta valmiit) tähtääville hevosille toisen tekstin.

Kasvatit 2017

01.12.2017 kwpn-t. Pretty Insane Trium i. Sadistica At e. Ricochet Wide VRL-13320
05.12.2017 fwb-t. Make A Wish Trium i. Oldfinion Up That Hill e. Wishera At VRL-12651
18.12.2017 kwpn-o. Gazpacho Trium i. Himmel Lee e. Cherrytomatosauce DFC VRL-13320
27.12.2017 kwpn-t. Mastermind Trium i. Oldfinion Masterius e. Fatal Woop VRL-13320

© TRITIUM SPORTHORSES
ulkoasun toteuttanut Narie
VIRTUAALITALLI || VIRTUAALIHEVONEN